Førjulshygge og julegrantenning i julebyen Drøbak

Søndag 28. november tennes julegrana på torget tidlig om morgenen. Lyset fra treet vil spre seg i takt med at mørket senker seg i et julepyntet Drøbak. Med glitrende gater, julemarkeder og julekonserter flere steder, serveringssteder med tradisjonsrik julemat og koselige nisjebutikker er det lett å komme i julestemning i byen der selveste julenissen har adresse!

Innhold

I samråd med kommuneoverlegen lager vi i år julestemning på torget over flere timer, mens vi venter på å igjen kunne samle mange mennesker til tradisjonell julegrantenning på torget. Søndag 28. november er første søndag i advent, og mellom kl. 14.00 og 16.00 vil det bli forskjellige kulturinnslag på Torget. Her kan du oppleve nissedans med Studio Dynamica, sangelever fra Frogn kulturskole, Drøbak trommedamer og Drøbak-Frogn musikkorps. Sentrumforening er også og deler ut godtepose til de små.

I tillegg:

  • Drøbak Frogn skolekorps har julemesse i Gamle gymsal.
  • Drøbak kino viser julefilmer for hele familien.
  • Avistegnerens hus ønsker velkommen til en magisk utstilling av juleposten som har blitt litt sendt til Julenissen, 1440 Drøbak fra fjern og nær i over 30 år. Her kan du også lage julekort.
  • Frogn bibliotek arrangerer familieforestillingen Jul med Prøysen på Smia Flerbrukshus.

Velkommen til jul i Drøbak!