Ny NAV-leder i Frogn

Abdoulaye Mar (52) er ansatt som ny NAV-leder i Frogn og vil naturlig inngå i rådmannens strategiske lederteam. Han har vært konstituert i stillingen fra januar i år.

Abdoulaye startet i NAV første gang i 2006 og har siden 2011 arbeidet som avdelingsleder ved NAV Frogn. I tillegg har han fungert som NAV-leder i to perioder, både i 2019 og fra februar 2022 til nå.

Abdoulaye har tidligere vært fungerende førstekonsulent og avdelingsleder ved NAV Østensjø. Før NAV jobbet Abdoulaye blant annet som faglærer, lærer og fransk-tolk og oversetter. - Jeg gleder meg til å fungere som leder av NAV Frogn på fast basis og utvikle tjenesten videre til det beste for Frogn kommunens innbyggere, sier den nyansatte lederen.

Abdoulaye har utdannelse fra Frankrike hvor han har en grad tilsvarende cand.mag i biologi og økologi. Han har også utdanning innen tolking i offentlig sektor fra Universitetet i Oslo og har gjennomført flere relevante lederkurs.

Abdoulaye er gift og er far til tre barn. Han er født og oppvokst i Senegal, nærmere bestemt i hovedstaden Dakar. Abdoulaye kom til Frankrike 1991, hvor han bodde i Caen i Basse Normandie frem til han i 1997 flyttet til Norge - hvor han nå lever et typisk hektisk familieliv med mye oppfølging av barna og deres aktiviteter.

- Jeg er veldig glad for og tilfreds med at vi har fått Abdoulaye som vår nye NAV-leder. Denne overgangen sikrer at mye kunnskap og erfaring videreføres i kommunen vår, noe som vil komme både innbyggerne og organisasjonen til gode, sier kommunalsjef Fritz Solhaug.