Rådmannen takker av

Rådmann Harald K. Hermansen går av med pensjon etter 11 år som rådmann i Frogn kommune. Fra august venter en roligere tilværelse etter mange år som toppleder i kommunen vår - og i dag ble han hedret i kommunestyret.

Ordfører Hans Kristian Raanaas takket av rådmannen sammen med de andre folkevalgte i kommunestyret. Vakre blomster ledsaget av sang fra kulturskolens stjerneelever Jester og Sean, samt pene ord: - Jobben som rådmann er utrolig krevende, og vi takker deg for den innsatsen du har gjort for kommunen gjennom hele 11 år. Dette er en bra kommune! sa ordføreren på vegne av innbyggerne i Frogn.

- Det har vært både utfordrende og givende år. Jeg er stolt av å forlate en veldrevet kommune som levere gode tjenester til sine innbyggere, sier rådmann Harald K. Hermansen. Han summerte sin tid med kommunestyret til utrolige 106 kommunestyremøter gjennom årene (det kunne vært 108, men han var fraværende på to). Godt er det da å tenke på at han synes politiske møter er gøy!

Les rådmannen avskjedshilsen i kommunens infoavis, her: https://www.frogn.kommune.no/felles/presse/har-du-hort-det/

Georg Njargel Smedhus overtar som kommunedirektør i Frogn fra august 2022.