Sommerkonsertene i Drøbak 2021

Det er med stor glede vi nå endelig kan melde at det blir Sommerkonserter i Drøbak – også i år! Gjennom tilpasning av konsertserien kan vi by på kremen av norske musikere i en ramme der både den store opplevelsen og smittevernet ivaretas. Se det spennende programmet her.

Innhold

Konsertserien som i år vil bestå av 8 konserter, starter 19. juni i Drøbak kirke og avslutter 7. august.

Åpningskonserten er et samarbeid med Risør kammermusikkfest der kunstnerisk leder Christan Eggen tar med seg fem strykere til hjembyen Drøbak for fremføringer av Bach og Brahms. Publikum vil også møte Eggen senere i konsertserien, men da som leder for samtidsensemblet Cikada i et verk av Rolf Wallin.

I to av årets sommerkonserter kan du oppleve Frogn egne lokale musikalske talenter i samspill med de etablerte stjernene. Malin Eriksen på trompet er gjest når Tine Thing Helseth kommer tilbake til sommerkonsertene. Sangtalentet Mathis Manger Winther får publikum møte sammen med tenoren Magnus Staveland, nyansatt solist ved den Norske Opera.

Multiinstrumentalisten Stian Carstensen er et nytt tilskudd til serien som vil ta oss med på en reise fra Spyttmyra til Transylvania.

OscarsborgOperaen inviterer til sommerkonsert med to av sine solister; Jørgen Backer (baryton) og Pietro Adaini (tenor) med Lina Braaten på klaver, før de har premiere på Regimentets Datter. Program her.

Vi avslutter med Magnus Boye Hansen og Mathis Susaas Halvorsen som vil gi oss et glimt inn i livet til komponist Christan Sinding.

Billetter: Konsertene gjennomføres i henhold til retningslinjer for smittevern. Det innebærer et begrenset antall plasser og kun forhåndssalg av billetter på: ebillett.no

Vi ønsker velkommen til hyggelige konsertopplevelser i sommer!