Sommerskole i Frogn

Velkommen til Sommerskole! Frogn kommune har fått midler fra regjeringen til å arrangere ekstra tilbud for elever i 2. til 10. klasse i Frognskolen. Se alt det spennende som skjer i sommer!

Siste nytt fra Sommerskolen i Frogn

Sommerskolen nærmer seg 250 barn og unge påmeldte - men det er fremdeles mange ledige plasser!

Se alle  de spennende kursene her: Her finner du kurskatalogen (pdf)

Vi har endret tidspunkt på kurs for den eldste aldersgruppen, elever som begynner i 8.-10.klasse til høsten, fra 09.00-15.00 til 11.00-15.00

Det gjelder følgende kurs:

Kurs 12: Mattesikk på Seiersten ungdomsskole. Musikk, matematikk og blokkprogrammering mm.

Kurs 13: Dans med Studio Dynamica. Klassisk ballett, jazzdans, moderne, kreativ dans og kreativt arbeid.

Kurs 14: Tegne og malekurs på Seiersten ungdomsskole. Lær ulike teknikker, kullstift kritt og kollasj.

Kurs 15: Låtskriving, på Dyrløkkeåsen skole.

Kurs 16: Revy, på Drøbak Kino.

Kurs 23: Dansecamp med Creative Studio. Street og kommersielle stiler.

Kurs 24: Band på Dyrløkkeåsen skole.

Kurs 25: Multisport med Hverdagstreneren. Actionfylt uke med ballspill, stolpejakt på sykkel, bading, orientering og tur til Oscarsborg.

Kurs 26: Animasjons på Seiersten. Her skal det lages animasjonsfilm, musikkvideoer, lære graffitikunst som bakgrunn i filmen og animere deg selv.

Ridning og keramikk viste seg å være populære kurs og disse er nå fulle. Vi jobber med å sende ut bekreftelse på kursdeltakelse.

Påmelding åpnet fredag 4. juni kl. 09.00

Se mer og meld deg på her:

Vi tilbyr

• Kurs innen idrett, dans, riding, animasjon, keramikk, tegning og maling, låtskriving, band, matte og musikk, nybegynnerkurs i fiolin og cello, speiderens sommerskole, multisport, turn, revy og teater.
  • Påmelding til kursene åpner 4. juni.
  • Sommerskolen i Frogn vil tilby kurs i uke 25, 30 og 31 for elever som skal starte i 2.-10.- klasse høsten 2021. Alle kursene i regi av Sommerskolen i Frogn er gratis.

Gjennom ulike temaer, praktisk- og fysisk aktivitet og kulturopplevelser skal Sommerskolen i Frogn bidra til mestring og spennende opplevelser. Målet med Sommerskolen er å gi flere unge en arena der de kan delta i faglige, sosiale og kulturelle aktiviteter i skolens sommerferie i 2021, og at elever kan få faglig påfyll.

Tilbudet vil arrangeres i tråd med gjeldende smittevernanbefalinger.

Se vår nettside for mer info. https://www.frogn.kommune.no/enheter/kultur-og-frivillighet/sommerskolen/