TV-aksjonen 2021: Bli bøssebærer!

Søndag 24. oktober 2021 trenger vi i Frogn 150 bøssebærere for å gi kommunens innbyggere sjansen til å støtte årets tv-aksjon. Den er i år viet kampen mot barneekteskap; "Barn, ikke brud" - og du kan bidra gjennom årets viktigste søndagstur.

Innhold

Bli bøssebærer! Aksjonsdagen for TV-aksjonen 2021 er søndag 24.oktober fra kl.16.00.

I Frogn trenger vi 150 bøssebærere som sammen med 100 000 nordmenn landet rundt, skal gi resten av innbyggerne våre muligheten til å støtte årets TV-aksjon.

Meld deg som bøssebærer på TV-aksjonen NRK 2021 (blimed.no)

Dette går pengene til i år

Hvert tredje sekund blir en jente giftet bort et sted i verden. Gjennom årets TV-aksjon skal vi sammen gi jenter muligheten til å velge sin egen framtid, og vie seg til livet.

Med årets TV-aksjon skal vi nå ut til tre millioner mennesker for å få slutt på barneekteskap i de landene der problemet er størst: Bangladesh, Nepal, Malawi, Mali og Niger. 

Vi skal jobbe for at jenter får bli på skolen, at barn, unge og eldre får opplæring i jenters rettigheter og i likestilling og at lovverket skal beskytte barn fra å bli giftet bort. Barn skal få være barn, ikke brud.

Vil du lese mer om de konkrete tiltakene pengene skal gå til? Les utvidet versjon her: Dette går pengene til (blimed.no)

 "Barn, ikke brud"  - takket være din to timers søndagstur.