Turist i Drøbak

En ekte sommerby

Drøbak er en ekte sommerby om sommeren, og juleby om vinteren. Med den gamle trehusbebyggelsen i Drøbak, Oscarsborg, og julenissens postkontor, trekker byen mange besøkende fra fjern og nær.

Her finner du også Oslofjordens eneste saltvannsakvarium. Drøbak er stedet i Follo der du kan handle i hyggelige gallerier og butikker med nærhet til fjorden, eller kanskje ta et slag golf . Av museer kan Frogn bl.a. tilby regionsmuseet Follo Museum, Avistegnernes hus, Drøbak båtforenings maritime samlinger og et eget, lite lutefiskmuseum.

Ved Badeparken ligger Drøbak kirke, kalt Vår Frelsers kirke, som ble innviet 29. oktober 1776. I Badeparken finner du Blüchers ene anker og bysten av Oberst Eriksen som ga ordren om å skyte mot de tyske krigsskipene 9. april 1940.

Drøbak blir gjerne kalt badebyen, og har mange strender; Badeparken, Parrstranda, Torkhildstranda og Skiphelle, for å nevne noen av de mest kjente. I sentrum finner du mange søte små butikker med interiør og klær, og et rikt utvalg av kafeér og restauranter.

Åpningstider

  • Mandag til fredag kl. 10.00 til 16.00
  • Sommeråpent alle dager 10.00 til 16.30

Kontaktinformasjon

Drøbak turistinformasjon
Havnegaten 4, 1440 Drøbak
Telefon: 481 08 992
E-post: turistinformasjonen@frogn.kommune.no

Mari Bareksten
Turistsjef
Mobil: 971 92 340
E-post: mari.bareksten@frogn.kommune.no